Virtuální prohlídka Google Street View

Chcete přilákat více zákazníků? Virtuální prohlídka Google Street View vám umožní přenést váš obchod přímo do obývacích pokojů potenciálních klientů a ukázat jim vše, co nabízí.

Chcete, aby si vaši zákazníci mohli projít vaším podnikem, aniž by museli opustit svůj domov? 

Co je virtuální prohlídka Google Street View?

Virtuální prohlídka nabízí interaktivní 360° pohled na váš prostor, který uživatelům umožňuje procházet se vaším podnikem online, jako by byli přímo na místě. Tuto technologii jsme integrovali do Map Google, a tak ji mohou využít miliony uživatelů po celém světě.

Výhody virtuální prohlídky Google Street View pro vaše podnikání

  • Zvýšení viditelnosti na Google: Virtuální prohlídka výrazně zvyšuje vaši viditelnost ve výsledcích vyhledávání Google a na Mapách Google. Díky tomu vás potenciální zákazníci snadněji najdou.
  • Atraktivnější prezentace: Interaktivní prohlídka udělá na vaše zákazníky mnohem větší dojem než statické fotografie. Umožní jim lépe si představit váš prostor a získat pocit, jako by vás již navštívili.
  • Zvýšení důvěry: Virtuální prohlídka zvyšuje důvěru zákazníků ve vaši firmu. Ukazuje, že jste transparentní a že se nebojíte ukázat svůj podnik v tom nejlepším světle.
  • Chcete více zákazníků? Virtuální prohlídka je přesvědčí, aby vás navštívili nebo se stali vašimi klienty.
  • 24/7 přístupnost: Virtuální prohlídka je dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vaši zákazníci si ji mohou prohlédnout kdykoliv to vyhovuje jejich potřebám.
  • Lepší SEO: Virtuální prohlídka obsahuje velké množství textu a dalších dat, což pomáhá zlepšit vaše umístění ve výsledcích vyhledávání Google.
  • Odlišení od konkurence: Málokteré firmy mají virtuální prohlídku. Tímto způsobem se můžete odlišit od konkurence a získat konkurenční výhodu.

Proč investovat do virtuální prohlídky Google Street View?

Virtuální prohlídka Google Street View je investice do budoucnosti vašeho podnikání. Je to jednoduchý a efektivní způsob, jak přilákat nové zákazníky a zvýšit své tržby.

Neváhejte a vyzkoušejte tuto inovativní technologii i vy! Kontaktujte nás a my vám zodpovíme vše, co potřebujete vědět.

Sdílet

Více k prozkoumání

Virtuální prohlídka Google Street View

Chcete přilákat více zákazníků? Virtuální prohlídka Google Street View vám umožní přenést váš obchod přímo do obývacích pokojů potenciálních klientů a ukázat jim vše, co

Placené spolupráce s influencery

Placené spolupráce s influencery jsou stále oblíbenější formou marketingu. Mohou být skvělým způsobem, jak oslovit cílovou skupinu a zvýšit povědomí o své značce. Jak vybrat

Agretimo – vše pod jednou střechou.

Vyberte si kontakt na nás, který vám vyhovuje.